Nedávno jsme překonali neuvěřitelný milník – 100 000 uživatelů v naší aplikaci LOKNI!  Je to pro nás obrovský moment a chceme poděkovat každému z vás, kdo se rozhodl být součástí naší cesty za lepší a udržitelnější pitný režim.

Na oslavu tohoto milníku jsme se rozhodli kontaktovat naši 100 000. uživatelku a odměnit ji speciálním dárkem – domácí filtrací LOKNI HOME PREMIUM. A jaká byla její reakce? Měla z toho ohromnou radost!  Je skvělé vidět, jak naše filtrovaná voda pomáhá nejen na vašich cestách vlakem a studentům na univerzitách, ale i doma.

 

předání výhry LOKNI HOME PREMIUM 100 000. uživatelce

Proč jsme se rozhodli odměnit právě ji?

Naši aplikaci využívají studenti i rodiny, kteří se chtějí hydratovat udržitelně a bez plastů. A proto je každý nový uživatel pro nás důležitý. 100 000 uživatelů ale znamená, že naše komunita se neustále rozrůstá a potvrzuje, že udržitelnost je téma, které vás zajímá. A my jsme za to nesmírně vděční!

Podívej se na slavnostní předání TADY

Když jsme před pár lety spustili LOKNI, ani jsme netušili, jak rychle porosteme. 100 000 uživatelů je jen začátek, a díky vám můžeme pracovat na tom, aby byla naše voda dostupná ve stále více lokalitách. Už teď můžete čepovat na školách, univerzitách i nádražích – a co bude dál? To se nechte překvapit!

Děkujeme vám za důvěru! 💙

Bez vás by to nešlo. Každý den nás motivujete, abychom hledali nové způsoby, jak vám nabídnout tu nejlepší vodu. Proto děkujeme každému z vás, že jste s námi.